مجموعه فارود صنعت شما را به خرید بهترین تجهیزات پرورش ماهی و میگو دعوت می نماید.

طرز تهیه ماهی کپور شکم پر ایرانی

مواد اولیه برای تهیه ماهی کپور شکم پرطرز تهیه ماهی کپور شکم پر

ماهی کپور از جمله ماهی های مرغوب ایرانی بوده است که در مطلب زیر طرز تهیه ماهی کپور شکم پر گفته شده است و شما می توانید با بهترین روش پخت این ماهی آشنا شوید.
ماهی کپور از جمله ماهی های شمالی کشور محسوب می شود که از دهانی بیرون زده و کشویی برخوردار است. این ماهی از فلس های درشتی برخوردار بوده و بیش تر در رودخانه تجن و دریای خزر یافت می شود.

این ماهی حداکثر دارای ۱۵۰ سانتی متر طول می باشد و در بازار در اندازه های ۳۸ سانتی متری به فروش می رسد.
ماهی کپور در انواع مختلفی یافت می شود که از معروف ترین آن ها می توان به ماهی کپور علفخوار، معمولی، نقره ای و سرگنده اشاره کرد. البته گوشت ماهی کپور مرغوب بوده ولی سفت می باشد. ماهی کپور بیش تر در مرداب ها و رودخانه های گل آلود زندگی می کند و به همین دلیل گوشت این ماهی از طعم خوبی برخوردار نیست اما می توانید با قرار دادن ماهی در سرکه بوی آن را از بین ببرید.

مواد اولیه برای تهیه ماهی کپور شکم پر

  • ماهی کپور ۱ عدد
  • سبزی معطر چون گشنیز، شنبلیله، جعفری و ترخون ۱ قاشق غذاخوری یا ۲ فنجان
  • رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج نصف فنجان
  • آبلیمو تازه نصف فنجان
  • اودیه جات شامل پودر گشنیز، پودر سیر، فلفل سیاه، پودر دارچین و پودر میخک به اندازه لازم
  • زعفران دم کرده نصف فنجان
  • پیاز سرخ شده ۱ عدد
  • روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه ماهی کپور شکم پر

در ابتدا باید سبزی ها را در روغن تفت داد و پودر سیر را به ان اضافه می کنید و بعد از آن باید پیاز سرخ شده به آن اضافه شود. ماهی که قبلاً آماده شده است را با آب نارنج و آبلیمو ترکیب می کنید و بعد از مزه دار کردن آن باید به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از خارج کردن آن باید در زعفران گذاشته شود و موادی که از قبل آماده کرده ایم را در داخل ماهی قرار می دهیم. بعد از پر کردن شکم ماهی باید با سوزن دوخته شود و در فر قرار می دهید.

البته ماهی کپور باید در داخل فویل و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخته شود و این زمان تا ۱ ساعت طول می کشد. البته این عمل باید دو بار صورت گیرد.

ماهی را خارج کرده و دوباره زعفران و آبلیمو و آب نارنج بر روی آن ریخته می شود و دوباره در فر قرار می دهید. البته شما می توانید با خلال دندان ماهی را سوراخ کرده تا آبلیمو و… در آن نفوذ بیش تری داشته باشد.

سامان اسفندیار

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه فارود صنعت شما را به خرید بهترین تجهیزات پرورش ماهی و میگو دعوت می نماید.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Call Now Buttonتماس بگیرید